Direktlänk till inlägg 7 augusti 2010

Hemskt...

Av Svampen - 7 augusti 2010 20:41

http://st.nu/start/sundsvall/1.2234050-ettaring-fick-fingrar-bortslitna-i-rulltrappan


Länken ovanför är en länk till ST, det är min kusin det handlar om... Han opererades inatt men nu är det klart, dom kunde rädda ringfingret men långfingret gick inte. Tragiskt men man måste se det positiva, han är liten och kommer vänja sig. Jag vart otroligt rädd då jag hörde om det! När pojken blir äldre ska jag lära honom att spela gitarr!

Det jag oroar mig mest för är att någon idiot kommer mobba honom då han börjar skolan...Jag hoppas han blir stark nog att kunna stå upp för sig själv.



Det var ett tag sen jag uppdaterade. Har hänt så mycket: spelningar och dödsfall. Har inte suttit vid datorn speciellt mycket.


Just nu sitter jag hos pappa, har feber och är trött som fasiken.Måste bli pigg tills Måndag, då ska jag vara med Sania och flera. Jag saknar mina vänner, är för sällan med folk men ändå så känns det som oftast jag får höra av mig så man känner sig lite bortglömd. Det kan jag dock förstå, bor ju åt helvete...Men vissa sa att dom ville vara med mig i sommar men har inte hört av sig...Och sån bekräftelseslyna som jag är så tar jag åt mig, känner mig värdelös.


Har åkt till ett ställe i Uppsala några gånger i sommar och det har nog varit bra för mig,lärt känna nya människor och funnit en anledning att ha Facebook, för att bibehålla kontakten med dom :)

Träffade en av dom i Strömstad igen då vi var och spelade, skönt att vi kunde träffas utanför den där villan utan att vara "bevakade". Folket där var jättetrevliga och jag är sjukt glad att jag fick chans att träffa dom. Det enda negativa med allt är personalens inställning, eller ja ena psykologen som gav mig medicin som innehöll Ketamin och det var inte speciellt snällt.

Jag tror jag håller på att glida tillbaka till en deppression...Känner mig ensam och bortstött, som viruset i Sundsvall. Vi får hoppas att det är något malplacerat feberyrsel bara. Det positiva är att en trevlig person tog kontakt på Facebbok med mig, Malyn heter hon och är Mickes syster. Hon är otroligt snäll! Shit, hon är liksom annorlunda...Påminner lite om Johanna tror jag. Har hittat två personer som verkar vara lite som henne nu, Linn och Malyn. Men det är inte därför jag gillar dom, verkligen inte! Dom är ju egna individer och därför gillar jag dom. Får hoppas att Malyn och jag får en bättre relation :) Sen att hon kände min syster var lite roligt, får Sundsvall att verka ännu mindre dock ;)


Hmm, jag tror jag ska gå och ta ett bad...Får mig att hålla mig ifrån att göra illa mig, det är jag ganska bra på tror jag. Var ett tag sen nu dock,försöker hålla uppe viljestyrkan att inte göra något.


Och till Emma : Jag hoppas vi har förtroende nog för varandra att du inte berättar något av vad jag skriver på bloggen :) Kram på dig syster <3

 
 
Aqui

Aqui

8 augusti 2010 16:49

Alla känner vi oss bortglömda då och då. Det man får tänka på är att många människor också sitter och väntar men själva inte vågar ta upp kontakten av rädsla för att vara efterhängsen. Sedan är människor rätt överskattade i allmänhet, men vad fan.

http://nedi.haket.com

 
Ingen bild

emma

12 augusti 2010 11:42

Klart du kan ha förtroende för mig att jag inte berätta vad du skriver om bror min :)

 
Sania

Sania

14 augusti 2010 22:40

Hemskt D: Uscha att det händer sånt D:

http://sania.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svampen - 15 februari 2011 18:41

Då tänkte Jag ordbajsa riktigt rejält med tanke på att förhoppningsvis ingen läser min blogg längre. Jag är less på det mesta! Skolan är pina,klassen är dum i huvudet och inskränka. Min far är totalt jävla störd,han ska man inte ens snacka med...Ja...

Av Svampen - 6 november 2010 21:31

Var ett tag sedan man uppdaterande. Inget har hänt i mitt liv. Jag tror jag lägger ner bloggandet för mitt liv är ganska ointressant.   Godnatt ...

Av Svampen - 14 september 2010 20:23

Fan vad livet känns som ett jävla slöseri just nu med all denna jävla skola... Dagen har varit bra och jag har varit på bra humör me har hela tiden haft en fråga i skallen,"vad fan gör jag här?"...Det känns ganska slöseri just nu,hoppas att det går...

Av Svampen - 9 september 2010 18:16

Ja,jag undrar vad Sverigedemokraternas mammor ska säga för har inte dom lärt sina bra att man inte ska slå dom som är mindre? "Invandrarna"  som Sverigedemokraterna syftar på är tydligen problemet med Sverige och om vi "skickar hem dom" så blir all...

Av Svampen - 24 augusti 2010 18:01

Nu är sommarlovet slut och man går sista året, fyfan vad skönt! Sommarlovet har varit bra, har ju skrivit lite om det så ska inte ta upp en mass om vad jag gjort förutom Norgeresan. Jag har varit i Norge med pappa,maria och cathy, det har varit väl...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Guestbook


Skapa flashcards