Direktlänk till inlägg 29 maj 2010

Folk

Av Svampen - 29 maj 2010 00:48

Jag stör mig på alla s.k duktiga människor som ser livet som en mattefunktion, det finns ett rätt sätt att leva, det är helt fel! Människor som man inte kan säga att man mår dåligt till för då förkastar dom ens problem med att det är orimligt att må dåligt p.g.a händelser som har hänt, men det stämmer inte.


Jag är arg, eller inte arg jag är egentligen mest sårad...Det känns som jag inte riktigt får vara med, som att jag är med av ren vana. Om alla fick välja en specifik människa som de värderade högt skulle jag knappast bli vald. Jag känner mig missanpassad,jag mår verkligen skit.


Idag bestämde jag mig även för att ändra min klädstil till lite mer deathrock, för jag lyssnar i princip bara på det.

12-timmarsgalan var rätt trevligt, jag gick mest dit för att träffa Linn och höra echoes of dawn, dom är så sjukt jäkla bra!

Jag gick också dit för att träffa X,det finns risk till att jag börjar gilla människan lite mer än bara vän...Fast jag vet inte,dessutom vill ingen ha mig så det är nog lika bra att skita i kärleken helt och hållet.


Nytt band sökes! Jag vill verkligen spela i ett till band, spela musik som jag gillar mer. KalleNinja känns som på is nuförtiden, vi repar aldrig fastän vi klagar på att vi inte har något nytt material...Jag personligen har försökt skriva riff till KN men inte lyckats för jag lyssnar egentligen inte på oss, vi är så konstig blandning.

Därför vill jag starta ett annat band, lite Deathrock/Psychadelica, jag vill spela cello och ha med en synt,trummis,sångare,ev.bassist och altviolinist. Mina planer kommer aldrig lyckas,hehe.


Mina dåliga vanor har kommit tillbaks igen...Eller ja, dom försvann väl aldrig,

dom är lite starkare nu bara.


Det känns så ego att bara skriva om sig själv...Men vad ska jag göra, den handlar om mig? Och det är mina tankar jag är ute efter att skriva, vad jag gör är ganska skitsamma, jag skriver ju främst för mig själv och om det sedan finns folk som är intresserade så får dom gärna läsa.


Nu ska vi ha en fråga till er som läser (svara helst) : Varför är ni intresserad av min blogg?


Nä, nu ska jag se på film hela natten!

Kram på dom som verkligen helt ärligt kan se mig som deras vän.

 
 
Ingen bild

Ylva

29 maj 2010 11:56

Jag är intresserad av din blogg för du skriver vad du tänker och inte vad du borde skriva. Det går inte att leva utan kärlek.

 
Sania

Sania

29 maj 2010 12:02

Jo, jag tycker lika som jag gjorde igår. Ibland borde folk förstå att dom inte alltid förstår och att allt inte är som dom lärt sig. Dom kanske tillochmed skulle kunna acceptera att dom någon gång kan ha fel. Ibland.

Igår var jag mitt prio ett, men sen kom du och det hoppas jag att du förstod.

Ett band :D Drömmar är bra, men det kanske är svårt att få ihop ett sånt band. Men jag venne, du kanske har tur!

Dåliga vanor är inte bra. Vad för vanor?

Jag är mest intresserad av att läsa om ditt liv och hur du mår i din blogg! *kram*

http://sania.blogg.se

 
Emma

Emma

29 maj 2010 20:40

Gillar din blogg för att du skriver en massa vettiga saker, fast du klagar oftast bara känns det som(:

http://www.emmawhaa.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Emma

4 juni 2010 10:35

Det är roligt att läsa min brors blogg och dina söta tonårstankar jag känner att jag har koll på dig fast du är långt borta :)

Nytt band är roligt, jag tror alla behöver utvecklas och du spelar annan musik hemma än det man hör av kalle ninja.

Hoppas du hittar nåt annars får du SJÄLV starta ett band och ta med folk som du gillar :)

 
Ingen bild

...

4 juni 2010 11:44

hur kan du skriva att inten vill ha dig mär du vet att jag vill ha dig, fast jag räknas inte för dig men du vet om de iaf så sluta och gnäll att ingen vill ha dig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svampen - 15 februari 2011 18:41

Då tänkte Jag ordbajsa riktigt rejält med tanke på att förhoppningsvis ingen läser min blogg längre. Jag är less på det mesta! Skolan är pina,klassen är dum i huvudet och inskränka. Min far är totalt jävla störd,han ska man inte ens snacka med...Ja...

Av Svampen - 6 november 2010 21:31

Var ett tag sedan man uppdaterande. Inget har hänt i mitt liv. Jag tror jag lägger ner bloggandet för mitt liv är ganska ointressant.   Godnatt ...

Av Svampen - 14 september 2010 20:23

Fan vad livet känns som ett jävla slöseri just nu med all denna jävla skola... Dagen har varit bra och jag har varit på bra humör me har hela tiden haft en fråga i skallen,"vad fan gör jag här?"...Det känns ganska slöseri just nu,hoppas att det går...

Av Svampen - 9 september 2010 18:16

Ja,jag undrar vad Sverigedemokraternas mammor ska säga för har inte dom lärt sina bra att man inte ska slå dom som är mindre? "Invandrarna"  som Sverigedemokraterna syftar på är tydligen problemet med Sverige och om vi "skickar hem dom" så blir all...

Av Svampen - 24 augusti 2010 18:01

Nu är sommarlovet slut och man går sista året, fyfan vad skönt! Sommarlovet har varit bra, har ju skrivit lite om det så ska inte ta upp en mass om vad jag gjort förutom Norgeresan. Jag har varit i Norge med pappa,maria och cathy, det har varit väl...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Guestbook


Ovido - Quiz & Flashcards